Prial by som si, aby som mohol v súčasnom prostredí použiť základy a vidieť, ako pár klesá smerom k 1,0565. Verím, že dvojica to dokáže z dlhodobého hľadiska. Pár však naznačuje, že je pravdepodobné, že pôjde nahor s cieľom na 1,0446. Podľa technických informácií môže pár dosiahnuť tento cieľ a potom klesnúť podľa vyššie uvedeného scenára. Nebyť rizík pre euro v dôsledku fundamentálnych faktorov, tak by som od tejto úrovne očakával rast. Pozrime sa bližšie na súčasnú situáciu. Po dosiahnutí rozpätia 1,3836-1,0747, kde som ako obvykle počítal s odrazom, sa dvojica začala sťahovať späť nahor. Bol to však technický rast, pretože pár dosiahol rozsah 1,3836-1,0747, kde obchodníci zablokovali zisky. Cena mohla po vykonaní tohto stiahnutia plnohodnotne vzrásť. Bola tu šanca na zvrat. Berúc do úvahy nepredvídané geopolitické udalosti, zdržujem sa otvárania dlhodobých pozícií z pivotných bodov. V každom prípade, obchodníci môžu počítať s približne 100 pips z intradennej zóny 1,0926-1,0880 s cieľom 1,0446. Tento scenár má 90% šancu na realizáciu.